Abel García tanca la campanya convençut que el PSC serà decisiu a Berga

El candidat socialista assegura que "les ciutats es construeixen amb barris cohesionats i protegits"

24 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:50h
Abel García durant el parlament ofert en l'acte final de campanya.
Abel García durant el parlament ofert en l'acte final de campanya. | Ivan Genescà
El cap de llista del PSC de Berga, Abel García, ha tancat la campanya aquest dijous al vespre en un acte a la pista poliesportiva del barri de Santa Eulàlia. García creu que el PSC serà "decisiu" a la ciutat després dels comicis de diumenge, segons ha afirmat. L'alcaldable socialista ha aprofitat l'acte per compartir les últimes sensacions de la campanya amb veïns i veïnes i membres de la seva llista. De la mateixa manera, Abel García ha mostrat la voluntat de treballar per millorar la ciutat en el seu conjunt, i ha exposat que el seu partit vol "garantir un bon futur per Berga". "Una ciutat s'ha d'anar teixint des d'allò més petit a allò més gran, les ciutats es construeixen amb barris cohesionats i protegits", ha reivindicat García.

"Tinc un sentiment de responsabilitat molt gran com a persona triada per encapçalar i representar aquest grup de persones i un partit que és molt important", ha dit García.

García s'ha compromès a "estar a l'altura d'aquestes expectatives i promeses que estem fent"; perquè "creiem que la ciutat ens necessita" i perquè confien que hi seran "decisius". El cap de llista ha explicat que, quan la candidatura va començar a treballar per concórrer a les eleccions, els seus membres ja eren "un grup de persones a qui motivava treballar per la ciutat", i ha afegit que "ara a part de continuar sent-ho, són també un grup d'amics". 

Abel García ha defensat el valor de la reivindicació de les famílies de l'escola de Sant Joan, que demanen una segona línia per a P3. "No ho podem tolerar perquè les persones no som números, i més endavant, pot passar el mateix a l'escola de Santa Eulàlia o a un altre poble de la comarca", ha asseverat. "Ni som números per l'ensenyament ni som números per l'hospital", ha recordat. 

"El nostre és un programa obert no com el d'altres partits, que reclamen que per pactar amb ells s'ha d'aprovar el 100% del seu programa. L'important per a nosaltres són les persones, una ciutat pensada per a elles, on cobrin més importància els vianants que els cotxes, amb carrers pacificats i voreres segures", ha indicat Abel García. "També volem que hi hagi regidors responsables a cada barri; i que hi siguin cada setmana no només en període electoral", ha defensat García. 
 

Assistents a l'acte a la pista poliesportiva de Santa Eulàlia. Foto: Ivan Genescà


L'alcaldable socialista ha parlat també del barri de Santa Eulàlia que pateix, ha dit, "mancances d'il·luminació, problemes amb les arrels dels arbres i de deixadesa". A més, de presentar necessitats relatives a la seguretat per la proximitat a la C-16 i els pocs efectius a la Policia Local. "Hem volgut fer l'acte final de campanya en aquest barri com un exemple d'una zona de Berga que ha estat oblidada pels ajuntaments de diferent color polític i amb la qual nosaltres sempre hem comptat. Hi tenim gent que va a la llista", ha assenyalat i recordat García.

"Volem apostar per tots els barris, però hem volgut deixar en evidència que la nostra manera de fer serà la de construir la ciutat i teixir-la començant per allò més petit i fins a allò més gran", ha expressat Abel García. "He passat moltes estones en aquest barri, hi he jugat a pilota moltes vegades. Conec bé el barri, conec a moltíssima gent que és d'aquí. Aquest barri té unes necessitats concretes, com passa en altres zones, en què cal actuar ja", ha insistit.

En l'acte també hi ha intervingut en Marc Ortega, número 2 de la llista, que ha reivindicat que el programa electoral dels socialistes és "de futur i realista".
Arxivat a