FOTOS Quim Torra visita la flamant escola pública de Gironella

El president de la Generalitat comparteix una estona amb alumnes i comunitat educativa al renovat edifici del centre gironellenc

Redacció
23 de maig del 2019
Actualitzat a les 14:19h
David Font i Quim Torra a l'escola de Gironella, ahir.
David Font i Quim Torra a l'escola de Gironella, ahir. | Quim Torra/Twitter
El president de la Generalitat Quim Torra va ser ahir de nou al Berguedà en una visita a Gironella. Quim Torra, acompanyat de l'alcalde i candidat a la reelecció, David Font (Junts per Gironella), va visitar el renovat edifici de l'escola pública de Gironella on va poder compartir una estona amb alumnes i comunitat educativa. "El futur és a les escoles. Ànims a tots els mestres en el tram final del curs!", expressava Torra a Twitter més tard. Es tracta d'una visita que Torra tenia programada per principis de maig, però que finalment va haver de posposar fins a aquest dimecres per motius d'agenda. 
 

Per la seva banda, David Font valorava ahir positivament la visita de Torra. "Visita molt especial del president Quim Torra a Gironella per explicar-li alguns projectes de futur i veure també ell aquelles inversions promogudes pel Govern a la nostra vila. Des dels pobles, hi seguirem estant", deia. 
Arxivat a