El PP es postula com «l'única opció constitucionalista real» el 26-M a Berga

Joan Antoni López Noguera s'ha refermat en la decisió de no realitzar cap pacte de govern per sumar majories

22 de maig del 2019
Actualitzat a les 23:34h
Alejandro Fernández, Joan Antoni López Noguera i Daniel Serrano a Berga.
Alejandro Fernández, Joan Antoni López Noguera i Daniel Serrano a Berga. | Pilar Màrquez Ambròs
El Partit Popular ha defensat aquest dimecres la seva candidatura a la ciutat de Berga com "l'única opció constitucionalista real" per a les eleccions del 26-M. El president del Partit Popular a Catalunya (PPC), Alejandro Fernández, ha visitat la ciutat per acompanyar l'alcaldable de la formació, Joan Antoni López Noguera, en una compareixença davant dels mitjans. Alejandro Fernández ha sostingut en roda de premsa que "el candidat de Ciutadans ni tan sols és de Berga" i ha argumentat que "el Joan Antoni coneix millor que ningú la ciutat". El cap de llista ha posat l'accent en la necessitat de "millorar la imatge dolentíssima" que ha quedat de Berga, després "una alcaldessa radical que ha estat inhabilitada". Per la seva banda, s'ha mostrat disposat a centrar-se en les "petites coses que és el que percep el ciutadà". En aquest sentit, Alejandro Fernández s'ha mostrat convençut que el candidat berguedà "presenta un programa per a tothom" i que, si en té l'oportunitat, treballarà per a benefici de tota la ciutat. 

Joan Antoni López Noguera s'ha refermat en la decisió de no realitzar cap pacte de govern per sumar majories, però sí que s'ha mostrat obert a pactes puntuals per desenvolupar projectes per a la ciutat de Berga. "Si no guanyem les eleccions, preferim fiscalitzar les accions des de l'oposició", ha apuntat López Noguera. "Les novies no són fàcils", ha reblat fent broma el seu cap de campanya, Daniel Serrano. 
 
"No és una ciutat fàcil pel PP, però estic segur que traurem uns excel·lents resultats que ens duran de nou a l'Ajuntament", ha afirmat el president dels populars. Alejandro Fernández s'ha mostrat confiat que López Noguera tornarà al consistori després que, en aquest últim mandat la formació es quedés sense representació al govern municipal. 

Alejandro Fernández confia que la suspensió dels presos "serà immediata" i que això permetrà "tornar a la normalitat democràtica"

El president del Partit Popular a Catalunya, Alejandro Fernández, també s'ha expressat en clau nacional en la seva compareixença a Berga. Fernández ha considerat que la suspensió dels diputats catalans que són en presó preventiva "serà immediata", cosa que permetrà tornar "a la normalitat democràtica".
 

Moments abans de la compareixença de premsa de l'alcaldable del PP de Berga amb el president del PPC, Alejandro Fernández. Foto: Pilar Màrquez Ambròs


"Ens fa llàstima comprovar que volen traslladar l'espectacle dantesc viscut al Parlament al Congrés dels Diputats", ha reiterat Fernández, que ha explicat que comparteix el punt de vista del líder dels populars, Pablo Casado, "que també comparteixen Ciutadans i el PSOE" d'exigir la suspensió dels líders independentistes empresonats que, des d'aquest dimarts, són diputats i senadors a les cambres espanyoles. 

"Cal respectar les regles del joc i el caràcter institucional de les cambres i l'espectacle d'ahir no és reconfortant", ha assenyalat Alejandro Fernández. 
Arxivat a