Famílies i mestres de l'escola Sant Joan de Berga continuen mobilitzats per reclamar una segona línia de P3

El president Quim Torra, que va visitar Berga per un acte electoral, va reunir-se diumenge amb els pares i mares que porten sis dies dormint al centre

22 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:52h
Pares i mares es queden a dormir cada nit a les instal·lacions del centre.
Pares i mares es queden a dormir cada nit a les instal·lacions del centre. | AMPA Sant Joan
Famílies i mestres de l'escola pública de Sant Joan continuen mobilitzats per aconseguir que la Generalitat els atorgui una segona línia de P3. La reivindicació de la comunitat educativa va irrompre al debat de Televisió de Berguedà divendres passat, i tots els candidats a l'alcaldia van estar d'acord en demanar una reunió a Barcelona amb el Departament d'Educació. La trobada s'espera pels pròximes dies però encara no té data, de manera que els pares i mares mantenen la protesta. Ja fa sis nits que una vintena de famílies del centre, juntament amb els alumnes, dormen a les instal·lacions, segons han explicat fonts de la comunitat educativa a NacióBerguedà. En aquest sentit, preveuen continuar sent-hi en hores no lectives fins que no hi hagi una resposta de la conselleria. 

La delegada Alba Camps i Dolors Collell va ser divendres a l'escola Sant Joan de Berga, per parlar sobre l'actual situació d'aquesta segona línia amb el professorat. Collell va exposar en la trobada amb el professorat els motius pels quals la Generalitat no atorga aquesta segona línia a l'escola de Sant Joan, i sí que desdoblaria línia a Santa Eulàlia on només hi ha hagut un inscrit més (29). De les 75 places que ofereix el departament, a la ciutat encara n'hi ha 19 lliures. 

El president Quim Torra, que va assistir diumenge a Berga a un acte electoral, també va reunir-se aquella tarda amb els pares i mares per escoltar-ne la queixa, encara que no va prendre cap compromís, segons les fonts consultades. 
 
Arxivat a