Horrorland guanya el premi a millor esdeveniment europeu de terror

La segona edició del parc obrirà portes el 4 d'octubre amb més espai i noves atraccions

Redacció/Pilar Màrquez
22 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:11h
Els directors del parc i Mortímer en l'entrega de premis.
Els directors del parc i Mortímer en l'entrega de premis. | Horrorland
El parc del terror de Cercs, Horroland, ha guanyat el premi a millor esdeveniment europeu de terror en els prestigiosos 'Scare Awards'. Els guardons compten amb 15 categories i 90 nominats i es van lliurar aquest dimarts a la nit al parc d'Alton, al Regne Unit. Es tracta del premi més important que s'entrega ja que és l'únic de caire europeu. Tot i que la resta de contrincants són parcs amb trajectòria i bagatge, el jurat ha decidit guardonar el parc de terror situat a Cercs (Berguedà) i en destaca la qualitat dels decorats, la posada en escena de les seves experiències, la professionalitat dels actors i la campanya de màrqueting i comunicació duta a terme per donar a conèixer el parc. La segona edició de l'Horrorland obrirà portes el 4 d'octubre amb més espai i noves atraccions.
 
6  premis aquesta temporada
 
Juntament amb el premi rebut ahir, Horrorland ja acumula 6 guardons aquesta temporada. Uns reconeixements que David Moreno, un dels directors del parc ha valorat molt positivament: "Per nosaltres, rebre tots aquests premis ens omple d’il·lusió i sobretot ens anima encara més a seguir apostant pel terror de qualitat, innovar i no deixar mai de sorprendre els nostres visitants temporada darrera temporada", ha afirmat. 
 
 
8 noves atraccions per la temporada vinent
 
Horrorland està preparant 8 novetats per la propera temporada que començarà el 4 d’octubre. El parc estrenarà dues Haunted House (casa del terror), una nova Extrem House (experiència individual extrema), 4 Express Escape Rooms  i un  Zombie Killer Shooting Range (camp de tir a l’aire lliure per disparar Zombies i altres elements de punteria).

A més a més, Matadero, la Haunted House més ben valorada pels visitants tornarà de nou aquesta temporada i La Tèrmica i Clown Town oferiran una versió 2.0 amb recorreguts més llargs, nous efectes i ensurts. A part d’un total d’11 atraccions, el parc ampliarà la seva extensió 10.500m2 més, construirà 2 escenaris polivalents, noves zones de restauració i doblarà l’animació de carrer.