Oques Grasses, Zoo, El Niño de la Hipoteca i Besos de Perro, al concert de dissabte de Patum

Damm patrocinarà el concert amb 10.000 euros, segons el conveni amb l'Ajuntament de Berga

Redacció
24 de febrer del 2015
Actualitzat a les 21:52h

Oques Grasses Foto: Facebook d'Oques Grasses


El concert de Patum que es realitzarà dissabte a l'avinguda del Canal Industrial de Berga comptarà amb l'actuació d'Oques Grasses, Zoo, El Niño de la Hipoteca i Besos de Perro. Aquests són els grups principals que protagonitzaran la nit, tot i que, com a novetat d'enguany, s'ha decidit obrir un concurs perquè un grup local també hi pugui participar. 

Segons ha informat l'Ajuntament, els interessats en tocar al concert poden presentar les seves propostes, que seran valorades per les diferents associacions, entitats i fundacions sense ànim de lucre que formaran part de l'organització. Per poder-se presentar, però, les bandes han de tenir, com a mínim, un dels seus components empadronat a Berga, i han de portar un any en actiu.

Cada solicitud, que s'haurà d'enviar a [email protected] abans del dia 22 de març, haurà de contenir el nom de la formació, un enllaç per poder escoltar algun tema o enviar-lo en mp3, el nom i cognoms, DNI i edat de la persona responsable, un correu electrònic i un número de telèfon. A partir d'aquesta data, un jurat format per un membre de cada entitat organitzadora escollirà la banda guanyadora. 

 
Val a dir, que el grup local guanyador no rebrà cap tipus de retribució econòmica, i que l'actuació es realitzarà en l'horari que determini l'organització. D'altra banda, si cap de les bandes presentades compleix els requisits o els mínims de qualitat, l'espai quedarà desert. En principi, i segons va informar el consistori en roda de premsa, la realització del concert de dissabte de Patum comportarà la donació de 10.000 euros que la marca de cerveses Damm es va comprometre a pagar en cas que es realitzés. Aquests se sumen als 15.000 euros fixes que la cervesera es va comprometre a pagar anualment al consistori, segons el conveni que es va firmar.

Concert del 2014

El darrer concert de Patum va commemorar els 20 anys del grup berguedà Skàndol Públic, que va tocar acompanyat per Brams, Strombers i La Terrasseta de Preixens. Aquests cinc grups, van ser els encarregats de recuperar el tradicional concert de dissabte, que s'havia deixat de fer dos anys enrere, per desavinences amb Estrella Damm, marca que aquest any torna a patrocinar la festa.
Arxivat a