La berguedana Sheila Garcia guanya en solo lliure infantil l'Open d'Estiu d'Andorra de natació artística

El Club Natació Berga - El Tossalet s'imposa en aquesta modalitat gràcies a la brillant actuació de la jove

Redacció
20 de maig del 2019
Actualitzat a les 12:02h
Sheila Garcia s'ha imposat en solo lliure infantil a Sant Julià de Lòria.
Sheila Garcia s'ha imposat en solo lliure infantil a Sant Julià de Lòria. | Cedida
El Club Natació Berga - El Tossalet ha guanyat l'Open d'Estiu d'Andorra de natació artística. Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Sant Julià de Lòria l'Open d'Estiu de natació artística en les modalitats de duets, solos, equips i rutines combinades. L'equip berguedà ha assolit el primer lloc en solo lliure infantil gràcies a la nedadora Sheila Garcia. 

En el seu primer any en aquesta categoria, Garcia s'ha imposat a totes les participants vingudes de Catalunya, de la resta de l'estat espanyol i de l'andorrà. En una brillant actuació, ha demostrat el seu alt nivell en una execució que ha estat molt ben valorada per les jutges, que han entès el grau de dificultat així com la plasticitat de la seva rutina. 

En categoria júnior, el duet format per Marta Minoves i Núria Torra, ha assolit una cinquena posició. Quedant a molt poques dècimes de pujar al podi. "Dins del gran nivell en aquesta categoria, la seva rutina en un futur pròxim, segur que assolirà un lloc entre les medallistes", han valorat fonts del club. L'organització andorrana ha aconseguit una competició d’alt nivell, mentre que el públic ha omplert a vessar les dues sessions de competició. A punt de tancar la temporada, l’entrenadora Bea Rodríguez ha valorat aquests excel·lents resultats "com un premi a l’esforç de les seves nedadores". 
 

Sheila Garcia amb el duet format per Marta Minoves i Núria Torra. Foto: Cedida