Ivan Camps i Clàudia Sabata triomfen en una Berga-Rasos-Berga marcada pel relleu generacional

Prop de 200 persones han completat el recorregut de 26 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell

Redacció
14 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:43h
Podi amb els esportistes guanyadors de la Berga - Rasos - Berga 2019.
Podi amb els esportistes guanyadors de la Berga - Rasos - Berga 2019. | Cedida
Prop de 200 persones han completat el recorregut de 26 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell de la Berga-Rasos-Berga 2019, en una edició marcada pel relleu generacional. El millor temps d'aquesta edició ha estat per Ivan Camps amb 2 hores i 24 minuts, a poc més d'un minut del temps rècord de la prova. Xavi Tomasa segon amb 2:28, i Jordi Roy tercer amb 2:31. En categoria femenina, Clàudia Sabata s'ha emportat el primer calaix del podi, amb un temps total de 2:47, millor temps mai aconseguit en dones. Núria Santmiquel segona amb 3:04, i Judit Franch tercera amb 3:16. 

El Club Esquí Berguedà organitza aquesta mítica prova de muntanya del Berguedà. Aquest any  i com una de les novetats, els guanyadors s'han endut premis en metàl·lic i un pernil  - per al primer participant en baixar-lo de Queralt a Berga, en aquest cas Riki Hierro -, gràcies al creixement de patrocinadors i col·laboradors a la Berga - Rasos - Berga. 

La sostenibilitat ha estat una de les altres novetats, eliminant el plàstic en tots els avituallaments. També s'ha inclòs un dinar que ha tingut en compte noves necessitats alimentàries com els aliments sense gluten. Als Rasos de Peguera, la música feia ambient entre els que hi anaven arribant.

El Club Esquí Berguedà tanca amb satisfacció una edició marcada pel relleu generacional, que ha mobilitzat  centenars de persones, entre organització i participants, amb novetats ben rebudes pels participants. 

Classificació general de la BRB.


 
Arxivat a