La Generalitat asfalta els trams urbans de les antigues carreteres que cedirà a l'Ajuntament

Aquestes tasques comporten alteracions en la circulació del trànsit a les zones de La Valldan i la carretera de Sant Fruitós

Redacció
13 de maig del 2019
Actualitzat a les 19:53h
Asfaltatge als carrers de Berga.
Asfaltatge als carrers de Berga. | Aj. Berga
La Generalitat efectua tasques de pavimentació a diverses vies urbanes de la ciutat. L'empresa Pasquina és l'encarregada d'executar els treballs d'asfaltatge d'aquestes vies que actualment pertanyen a la Generalitat de Catalunya, però de les quals ja s'ha pactat la cessió a l'Ajuntament de Berga, tal com va fer-se públic la setmana.

Amb l'execució d'aquestes obres per valor de 40.000 euros, la Generalitat donarà compliment a l'acord de cessió entre ambdues institucions en què s'estableix el traspàs de la titularitat d'aquestes vies a l'Ajuntament de Berga de forma definitiva. L'acord el va donar a conèixer el regidor d’Urbanisme i alcalde accidental de Berga, Oriol Camps, durant la sessió ordinària del Ple de la Corporació del passat 2 de maig. 

Aquestes tasques comporten alteracions en la circulació del trànsit a les zones de La Valldan i la carretera de Sant Fruitós. En concret, els treballs d’arranjament del ferm es portaran a terme a la carretera de Solsona, des de la residència Sant Bernabé fins a Sant Bartomeu, i a la carretera de Sant Fruitós, entre la Gran Via i el carrer del Roser. La intervenció finalitzarà previsiblement el dimarts, 14 de maig, amb la realització dels treballs de senyalització i pintura vial. La formalització de la cessió d'aquestes vies que, a hores d'ara fan la funció de carrer, tindrà lloc aquest mateix mes de març, un cop enllestides aquestes obres. 
Arxivat a