VÍDEOS De l'endreça feta a les apostes de canvi: Així són els espots de campanya del 26-M a Berga

CUP, Junts per Berga i ERC ja han fet públics els seus vídeos electorals

12 de maig del 2019
Actualitzat a les 23:10h
Espots electorals de Berga pel 26-M.
Espots electorals de Berga pel 26-M.
Tres dels vuit partits que es presenten a les eleccions municipals del proper 26 de maig a Berga han fet públics aquests dies els seus vídeos de campanya. La CUP advoca per defensar la feina feta al capdavant de l'Ajuntament de Berga aquests quatre anys, Junts per Berga dona protagonisme als rostres de la seva candidatura per defensar "un millor futur" per la ciutat, i ERC se situa en diferents carrers i places de Berga per posar l'accent en el seu projecte. 


Candidatura d'Unitat Popular (CUP)

En un vídeo on surten l'alcaldessa i cap de llista Montse Venturós i la resta de regidors, així com membres de la candidatura del 26-M, el partit de l'esquerra independentista situa els seus representants en una situació que representa la seva arribada a l'ajuntament fa quatre anys: obrint la porta d'un local on la desendreça és absoluta i que, més tard, veiem com escombren, endrecen i posen a lloc. "Quan vam accedir al govern de la ciutat sabíem que la situació de l'ajuntament era lamentable, des del punt de vista econòmic amb un deute de 20,2 milions, però també pels nombrosos processos judicials oberts, la desatenció continuada dels espais públics i la desorganització interna", recorda una veu en off. 

"Les moltes hores de treball silenciós ara les podeu veure amb el Reglament de Participació Ciutadana, la formació continuada als treballadors i treballadores de l'ajuntament, la municipalització del servei de neteja dels edificis municipals, la substitució, legalització i posada al dia de l'enllumenat públic, el traspàs de l'hospital comarcal Sant Bernabé a la Generalitat de Catalunya, la reducció del deute en un 40% sense apujar impostos i que el nou institut Serra de Noet sigui una realitat", rebla la veu del vídeo.

L'espot també repassa alguns dels objectius pels propers quatre anys: 





Junts per Berga

En el vídeo de Junts per Berga, la formació liderada per Jordi Sabata, prenen la paraula els membres de la candidatura. "Berga necessita un millor futur", argumenta Sabata al principi d'un vídeo, on  - a continuació - es van alternant els rostres de les persones que l'acompanyen i que conformen un equip renovat i amb moltes persones independents.

"Ara toca una ciutat de qualitat, verda i activa, on el més important siguin les persones. Ara toca una ciutat per als joves, per als nens, per a les famílies i per a la gent gran. Una ciutat en la que ens sentim segurs, i passegem amb orgull pels seus carrers i places", expliquen les diferents persones de la llista. Junts per Berga aspira a arrabassar l'alcaldia als cupaires després que CiU quedés a 58 vots del govern el 2015. 





Esquerra Republicana de Catalunya (ERC)

L'espot d'Esquerra ubica els membres de la seva candidatura que encapçala Ramon Camps en diferents carrers i places, des del barri vell fins a Santa Eulàlia, passant pel Parc del Lledó i la Font del Ros, per explicar el seu projecte.

Durant el vídeo, els diferents membres de la candidatura - que combina joventut i experiència - defensen una ciutat "sense discriminació", "plural i diversa", "plena d'oci i de cultura". Així com un barri vell que vertebri la ciutat, "enfocat cap al futur sense mirar mai al passat", entre altres. 


 
Arxivat a