El Roseret de Sant Jordi de Cercs es prepara per repartir 1.200 racions de cargols

Diumenge es repartiran més de 300 quilos de cargols i 150 quilos de carn a l'hora de dinar

Redacció
11 de maig del 2019
Actualitzat a les 14:49h
Festa del Roseret a Sant Jordi de Cercs.
Festa del Roseret a Sant Jordi de Cercs. | Aida Morales.
Sant Jordi de Cercs viurà aquest proper cap de setmana una de les seves festes tradicionals més nostrades; el Roseret. Un cap de setmana on el protagonista tornarà a ser el cargol i que combinarà gastronomia, artesania, festa i jocs. Enguany, una edició que mantindrà la tònica de l'any passat, i que la Comissió de Festes del Roseret intentarà convertir en més familiar. 

L'activitat ja va arrencar divendres amb una trobada de balls en línia, partit de futbol de solters contra casats, festa Remembrer i ball discoteca amb Divertimento. Entre altres, avui hi haconcurs de dibuix infantil, inflables fira gastronòmica amb mitja dotzena de prades de productes d'agroalimentació, classe magistral de zumba i nit jove amb DJ Destori Mon Dj.

Però el plat fort arriba aquest diumenge amb la tradicional cargolada a la plaça del Primer Comte de Fígols. Es repartiran més de 1.200 racions, cosa que significa que es cuinaran 300 quilos de cargols i 150 quilos de carn. A més a més, hi haurà sardanes, ball, concurs de truc, cursa de cargols i animació infantil. 

El Roseret de Sant Jordi és una festa considerada d'interès turístic, motiu pel qual, si el temps acompanya, s'espera que sigui altament concorreguda i visitada. 
 

Cargolada popular del Roseret de Sant Jordi de Cercs. Foto: Arxiu

Arxivat a