Serrateix comença el cicle de festes majors amb música folk, un sopar popular i animació

La Festa Major serà aquest cap de setmana, amb activitats per a totes les edats

Redacció
11 de maig del 2019
Actualitzat a les 14:34h
Monestir de Santa Maria de Serrateix
Monestir de Santa Maria de Serrateix | AARB
Serrateix se submergeix durant cap de setmana del 11 i 12 de maig en la seva Festa Major. És una de les primeres de la comarca quan arriba el bon temps, amb dos dies d'activitats per a totes les edats, que inclouran concerts, un àpat popular i molta animació. 

Els actes de la festa major començaran avui dissabte a dos quarts de 8 del vespre amb un concert de la Coral Kantikum, una coral formada per alumnes de l'Escola Municipal de Música de Puig-reig, que es pagarà amb sistema de taquilla inversa. Seguidament, tothom qui ho vulgui podrà fer-se un forat al sopar popular que l'Ajuntament de Viver i Serrateix i les diferents entitats i associacions del poble organitzen i que comptarà amb l'animació de Blat Power, de música folk catalana, i l'acordionista Irene Augé i Peetra Strogonoff. Els ritmes i melodies de la música tradicional irlandesa acompanyaran la nit. 

Diumenge, els actes començaran a les 1 del migdia amb una missa amb la Coral Estel de Gironella. Seguidament, un vermut per esperar el dinar amb ballada del gegant Gaig i els gegantons del poble, mentre que a les 5 de la tarda de la tarda, serà el torn dels més petits amb un castell inflable. 
Arxivat a