Montclar dona a conèixer el seu patrimoni natural en la seva caminada popular

L'activitat es fa aquest diumenge 12 de maig amb sortida al nucli de bon matí

Redacció
10 de maig del 2019
Actualitzat a les 15:02h
Nucli de Montclar.
Nucli de Montclar. | Arxiu
Montclar celebra una caminada popular aquest diumenge que permet descobrir l'extens terme municipal. Els participants de l'activitat passaran per rases, camins i viaranys plens d'encant i naturalesa. Aquells qui s'hi inscriguin podran entretenir-se contemplant el terraprim del Berguedà des del pla. Des del camí de Solà podran admirar la cinglera, travessant la riera de Navel i remuntant fins el roc d'Aubalç. Després pujaran cap a Sabata de dalt, enfilant drecera cap a la torre de guaita del castell de Guillem de Berguedà. De baixada, i un cop passat el riu, es tornarà al nucli de Montclar. 

Les inscripcions es podran fer a partir de dos quarts de 8 del matí de diumenge, i la sortida és a les 8 en punt des del nucli de Montclar. El recorregut consta de 15 quilòmetres amb 500 metres de desnivell, i el preu de participació són 8 euros per als adults i 5 euros per als menors de 12 anys.

Els menuts que siguin menors de 5 anys hi poden participar gratuïtament. La caminada pretén ser una trobada familiar i de descoberta dels racons naturals i de patrimoni d'aquest municipi del baix Berguedà. 
 
La inscripció inclou 4 avituallaments, l'esmorzar de forquilla típic de l'Hostal de Montclar i l'obsequi d'una samarreta pels 200 primers inscrits.

 
Arxivat a