L'Espai Jove de Berga acull l'exposició «Dona la volta a l'alcohol»

La mostra itinerant de la Diputació de Barcelona adreçada a adolescents del segon cicle d'ESO romandrà a Berga fins al pròxim 23 de maig

per Redacció , Berga, 9 de maig de 2019 a les 11:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Un dels panells de l'exposició per a adolescents del segon cicle d'ESO. Foto: Diputació de Barcelona


L'Espai Jove de Berga acull a partir d’aquest dijous 9 de maig i fins al 23 d'aquest mes, l'exposició itinerant de la Diputació de Barcelona adreçada a adolescents del segon cicle d'ESO, "Dona la volta a l’alcohol".

La mostra té l'objectiu d'informar sobre les conseqüències que genera el consum d'alcohol sobre la salut, així com reforçar el no consum, retardar l'inici en el consum i reduir els riscos associats al consum.
 
L'exposició tracta amb una mirada jove els problemes del consum d'alcohol i les seves conseqüències tan en salut com en la societat. També explica els comportaments socials entre els joves en aquesta matèria com la pressió que poden rebre molts d'ells que decideixen no consumir-ne, segons han assegurat fonts de la Diputació de Barcelona. 
 
Tots els visitants rebran una Guia educativa de l'exposició com un recurs per als professionals que dinamitzen la visita.

 

Participació