La candidatura d'ERC a Montmajor participa en una trobada amb el conseller Bargalló

La candidata a l'alcaldia, Maria del Mar Monell, i Montse Davins, que concorre com a número 2, han volgut defensar a la reunió "la importància" que el seu grup dona a l'escola rural

Redacció
08 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:44h
Les dues candidates de Fem Poble - AM amb el conseller Bargalló.
Les dues candidates de Fem Poble - AM amb el conseller Bargalló. | Fem Poble - AM
La candidatura de Montmajor Fem Poble-Acord Municipal, vinculada a ERC, ha participat en una trobada amb el conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, la directora dels Serveis Territorials de la Catalunya Central, Júlia Estaran, la delegada del govern de la Catalunya Central, Alba Camps, i altres membres d'Esquerra, a l'Hotel Berga Park de la Ciutat de Berga. La candidata a l'alcaldia, Maria del Mar Monell, i Montse Davins, que concorre com a número 2, han assegurat que van voler incorporar-se a la trobada, duta a terme el passat dijous, quan Bargalló també va visitar la comarca per visitar diversos centres educatius, per defensar "la importància" que el seu grup dona a l'escola rural. Un dels eixos de la candidatura, han dit, és "treballar per l'escola Gira-sol" que pertany a la Zer Baix Berguedà, juntament amb l'escola d'Olvan. 

"Vam expressar al conseller Bargalló la nostra motivació sincera per introduir millores a l'escola a diferents nivells, des de la necessitat de remodelar l'espai del pati, fins a introduir un pla de millora pel que fa als suports tecnològics i digitals -eines educatives imprescindibles en ple segle XXI- per a tots els nens i nenes de la nostra escola", ha dit Montse Davins. "La sensibilitat del  conseller vers la necessitat d'enginyar solucions creatives davant possibles problemes que sorgeixen i pateixen les escoles petites, ens va agradar molt", ha conclòs Maria del Mar Monell, per la seva banda. El proper dissabte dia 11 de maig a les 6 de la tarda la candidatura FEM Poble - AM es presentarà al Local del Comú de Montmajor.