La banda oficial de tribut a U2 a l'Estat, dissabte a La General de Berga

U2 Please Tribut U2 tanca el cicle de concerts de bandes tributs

Pep Saña
08 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:21h
Banda de tribut a U2.
Banda de tribut a U2. | Promocional
Arribem a l’últim del fantàstic cicle de concerts de bandes tribut que hem pogut disfrutar a La General de Berga. Per aquest vuitè concert la banda protagonista és U2 Please Tribut U2, que com les anteriors que han passat per la sala també és d’un nivell altíssim. Estem davant de la banda tribut oficial d'U2 a Espanya, des que l'any 2002 van ser escollits per Universal Music Spain, discogràfica d'U2 per fer la gira de promoció del disc, The Best Of 1990 - 2000. L’èxit va ser tant gran, que Universal els torna a contractar al 2004 per la presentació del disc, How To Dismantle An Atomic Bomb, que inclou l'èxit Vertigo.
 
U2 Please Tribut U2 neix al 1999 a Gavà, amb la idea de portar la música d'U2, on U2 es impensable que pugui oferir mai un concert, proposant un homenatge fidel amb les sensacions que transmet U2 en directe, tant musical com visualment. L’enyora’t Jordi Tardà, com havia fet amb els Smoking Stones, els va descobrir i els va incloure dins la programació de la Fira del Disc de Col·leccionista de Barcelona i Girona al 2001.
 
Han estat nominats com a millor banda de versions al 2009 i 2010 als premis A.R.C (artistes i representants de Catalunya). Al 2009, el patrocinador oficial de la gira, U2 360° Tour, els contracta per les festes privades amb motiu de l'inici de la gira a Barcelona, cosa que es repetiria al 2015 amb les After Party’s dels concerts d'U2 de la gira I+E Tour al seu pas per Barcelona.
 
Al Setlist no hi faltaran els hits, Angel Of Harlem, Sunday Bloody Sunday, Where The Streets Have No Name, With Or Without You, I Still Haven’t Found What I’m Looking For o Pride (In The Name Of Love).
 
U2 Please Tribut U2 son: Miki Fargas (Bono) veu, Edu Zafra (The Edge) guitarra i que ens visita per segona vegada en poc temps, ja ens va delectar amb Synchronicity Tribut a Police, Miquel A. Mateu (Adam Clayton) baix i Alex Gaspa (Larry Mullen) bateria.

U2 Please Tribut U2


 

Cartell Promocional.