Decidim Berga demana que els antics barracons del Serra de Noet es puguin destinar a les entitats

Proposa a la Generalitat que cedeixi les cargoleres a l'Ajuntament de Berga, a canvi de quedar-se amb l'edifici en desús del CAT

Redacció
07 de maig del 2019
Actualitzat a les 19:15h
Cargoleres de l'Institut Serra de Noet.
Cargoleres de l'Institut Serra de Noet. | Cedida
Decidim Berga demana al Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya "que, enlloc d'emportar-se les cargoleres de l'antic Institut Serra de Noet, tal com està previst", les cedeixi a la ciutat de Berga "per a què les entitats berguedanes en puguin fer ús atenent a una demanda d'espai llargament esperat", segons ha expressat el cap de llista de la formació, Daniel Fàbregas, en una nota de premsa enviada als mitjans. 

A canvi, proposen que l'Ajuntament cedeixi al Departament d'Educació l'edifici del CAT (Centre d'Atenció Turística), fent-se càrrec de portar-hi els serveis que encara hi manquen. Expliquen que es tracta d'un espai "sense ús" que s'està degradant, motiu pel qual demanen que "l'Institut Guillem de Berguedà en pugui fer ús". 

Alumnes i professors de l'Institut Serra de Noet fan classe a l'edifici nou des del passat dimarts 30 d'abril. La comunitat educativa ha pogut accedir a un equipament llargament reivindicat i deixar enrere així els barracons, situats al costat de la comissària dels Mossos d'Esquadra, que portaven ocupant des de l'any 2006. 

 
Arxivat a