Tres corredors del COB competiran a la prova d'orientació per relleus més important del món

L'edició d'enguany del Jukola&Venla es disputarà el 15 i 16 de juny a Kangasala (Finlàndia)

Redacció
07 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:16h
L'esportista Ampa Gil.
L'esportista Ampa Gil. | COB
Els tres corredors del Club Orientació Berguedà (COB), Ampa Gil, David Tarrés i Lleí Viles, han aconseguit plaça per representar a Catalunya en la pròxima edició del Jukola 2019, la prova d'orientació per relleus més important del món, que es disputarà els dies 15 i 16 de juny a Kangasala, Finlàndia.

Els equips catalans que hi competiran representaran la Selecció Catalana d’Orientació en categoria Absoluta. L'equip Jukola masculí estarà format per Eloi Martí (Aligots), David Tarrés (COB), Lleí Viles (COB), Marc Serrallonga (Grions Orientació), Quim Vich (COC), Pol Canosa (COC) i Sergi Oliveras (Aligots). Per la seva banda, l'equip Venla femení el formaran Anna Serrallonga (Grions Orientació), Ona Ràfols (COC), Ampa Gil (COB) i Marta Bruns (Aligots).

Ampa Gil i Lleí Viles repetiran experiència. Els darrers anys, Gil ja ha competit al Jukola&Venla amb la selecció catalana, mentre que Lleí Viles hi va prendre part l'any passat, quan aquesta prova va celebrar-se a la ciutat finlandesa de Hollola-Lahti.

Per la seva banda, David Tarrés, també classificat per competir amb la selecció al Mundial de Rogaining del 27 i 28 de juliol a la Molina, s'estrena al Jukola i hi participarà per primera vegada.
 

Lleí Viles en una prova d'orientació. Foto: COB

 

David Tarrés s'estrena al Jukola. Foto: COB