L’Associació d’Hostaleria i Turisme del Berguedà estrena nova junta directiva

L'entitat canvia el seu model de gestió amb la intenció d'actuar de manera assembleària i sense un president visible

Redacció
06 de maig del 2019
Actualitzat a les 17:57h

Nova junta directiva de l'Associació d'Hostaleria i Turisme del Berguedà. Foto: Cedida


L'Associació d'Hostaleria i Turisme del Berguedà estrena nova junta directiva i canvia el seu model de gestió. Encara que a efectes legals i tècnics s'han designat els càrrecs, la junta actuarà de forma assembleària, com fins ara, però sense un president que sigui visible. Aquest dilluns s'ha fet l'Assemblea General Extraordinària de l'entitat per aprovar la nova junta.

Els nous representants de l'associació pertanyen a diferents models de negoci dedicats a l'hostaleria i turisme de diferents poblacions de la comarca. Es tracta de Remei Escolies del restaurant Els Roures de Castellar del Riu, Josep Muñoz de l'Oiko bar de Berga, Joan Casals del restaurant El Recó de l'Avi de Guardiola de Berguedà, Pere Gendrau, del bar-restaurant Forn Intramuralla de Berga, Albert Palau de l'empresa d'activitats Indòmit d'Olvan i Molí del Cavaller de Vilada i Jordi Badia de restaurant La Cabana de Berga. 

Fonts de l'entitat han indicat que enceten una nova etapa, tot agafant el relleu de l'antiga junta, per continuar treballant pel sector turístic de la comarca, "com hem fet fins ara però amb energies renovades i la mateixa il·lusió i ganes de treballar". Fins ara la presidència de l'entitat l'ostentava Toni Barat, que no repeteix.