Laia Gonfaus i Marc Duarte guanyen el premi Protagonistes del Demà de Rotary Club

El guardó reconeix la tasca d'aquells estudiants excel·lents acadèmicament que, a més, demostrin implicació social o empatia amb entitats, habilitats d'expressió oral i capacitat de síntesi

Redacció
03 de maig del 2019
Actualitzat a les 14:20h

Laia Gonfaus i Marc Duarte, guardonats amb el premi Protagonistes del Demà. Foto: Consell Comarcal del Berguedà


Els joves berguedans Laia Gonfaus i Marc Duarte han estat guardonats aquesta setmana amb el premi Protagonistes del Demà que atorga el Rotary Club Berguedà. Gonfaus és alumna de l'Institut Pere Fontdevila de Gironella, mentre que Duarte ho és de l'Institut Guillem de Berguedà de Berga.

El president del Rotary, Josep Roca, va ser l'encarregat d'entregar els guardons en un acte a Berga en el qual va assistir també el president del Consell Comarcal, Josep Lara.

Els candidats al premi, que s'entrega anualment, han de mostrar les seves inquietuds, els seus valors, i la visió que tenen de la comarca i del món en els seus treballs de recerca, i el jurat valora els arguments més interessants. El guardó reconeix la tasca d'aquells estudiants excel·lents acadèmicament que, a més, demostrin implicació social o empatia amb entitats, habilitats d'expressió oral i capacitat de síntesi.