Berga Comercial realitza una enquesta per esbrinar els hàbits de consum dels berguedans

Asseguren que aquesta informació serà "molt valuosa" per "definir futures companyes comercials i de ciutat", així com per "establir col·laboracions amb entitats i administracions de la comarca"

Redacció
03 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:53h

Fira de Maig de Berga (arxiu). Foto: Pilar Màrquez Ambròs


La Unió de Botiguers i Comerciants de Berga realitzarà una enquesta sobre els hàbits de consum de la població berguedana durant la seva participació a la Fira de Maig d'enguany. Entre altres, els resultats serviran per "millorar el servei que ofereixen els establiments comercials de la ciutat". Fonts de Berga Comercial asseguren, però, en un comunicat, que aquesta informació serà també "molt valuosa" per "definir futures companyes comercials i de ciutat", així com per "establir col·laboracions amb entitats i administracions de la comarca". Per tal de donar valor a totes les persones que omplen l'enquesta se sortejaran 15 vals de compra de 15 euros cadascun i 15 vals individuals d'entrada al wellness de Berga Resort. 
 
Les enquestes es podran omplir al mateix estand de la UBIC durant la fira de maig, o bé es poden omplir virtualment a través d'aquest enllaç. El sorteig es farà a el diumenge 5 de maig a dos quarts de 8 del vespre al mateix estand.

Berga Comercial participa a la Fira de Maig d'enguany amb dos objectius més: "presentar una campanya comunicativa dels valors del comerç de proximitat que pot aportar a la ciutat de Berga, a partir de la qual es repartiran uns díptics per conscienciar a la població de la importància de realitzar les compres al petit comerç"; i "posar en marxa una campanya enfocada als socis i als establiments que encara no són socis per explicar la tasca de la UBIC i tots els avantatges que implica". 
Arxivat a