El Consell Comarcal del Berguedà ofereix xerrades sobre l’oferta formativa després de l’ESO

Les xerrades es fan a alumnes de 4t d'ESO i de batxillerat, i a algunes famílies, i serveixen per conèixer alternatives un cop que els alumnes finalitzen els estudis postobligatoris

En total es faran deu xerrades, que arribaran a uns 380 alumnes i a més d'un centenar de pares i mares. | Consell Comarcal del Berguedà
per Redacció, 29 d'abril de 2019 a les 20:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal del Berguedà ha iniciat a finals d'abril un seguit de 10 xerrades que arribaran a uns 380 alumnes, i a més d'un centenar de pares i mares de la comarca. Les xerrades es fan a alumnes de 4t d'ESO i de batxillerat, i a algunes famílies, i serveixen per conèixer alternatives un cop que els alumnes finalitzen els estudis obligatoris. Entre altres informacions, s''hi detallen possibles estudis i també s’expliquen quines beques es poden sol·licitar. 

D'altra banda, el Berguedà ha editat un díptic on es poden consultar els batxillerats, cicles formatius i altres cursos i formacions que s'ofereixen a la comarca.


Fonts de l'ens comarcal, recorden també que, durant el mes de maig, es realitzen diverses sessions de portes obertes als centres i comença el període de preinscripcions i matrícules per al curs 2019-20. 
 


 

 

Participació