Aura Coronado, campiona de la Copa d’Espanya i de la Lliga Catalana U14 d’esquí alpí

La castellenesa ha tancat la temporada de neu amb un domini absolut de les dues competicions

Redacció
29 d'abril del 2019
Actualitzat a les 16:54h
Aura Coronada, campiona de la Copa d'Espanya.
Aura Coronada, campiona de la Copa d'Espanya. | Cedida
El Trinxat d’Or de Masella va tancar, el passat dia 16 d'abril, la temporada de competició d‘esquí alpí 18/19. Aura Coronado i Mateu, de Castellar de n’Hug, ha completat amb aquesta prova una temporada exitosa, proclamant-se guanyadora de la Copa d’Espanya d'esquí alpí i de la Lliga Catalana de la categoria U14 amb un domini absolut a les dues competicions.
 
La  corredora del May Luengo Esquí, a banda de guanyar les dues competicions esmentades, ha estat també campiona d'Espanya de les disciplines de Súpergegant (SG) i Gegant (GS), i campiona de Catalunya de SG, GS, Paral·lel i sotscampiona d’Eslàlom. Amb aquests resultats, s'ha endut 7 dels 9 títols en joc d’aquesta temporada a nivell estatal i català.

Ara l'esportista berguedana, començarà a preparar la temporada de Patins en Línia, per tal de poder optar a participar en els World Roller Games que es celebraran el proper juliol a Barcelona amb la selecció espanyola, a banda d'intentar revalidar el seu títol de campiona d'Espanya i de Catalunya, assolits la darrera temporada.
 

Aura Coronado en competició. Foto: Cedida


Oleguer Selga, medalla de bronze als campionats de Catalunya d'Eslàlom

En l'àmbit berguedà, d'aquesta temporada d'esquí alpí, també s'ha de destacar la medalla de bronze que va assolir el gironellenc Oleguer Selga Costa als Campionats de Catalunya d'Eslàlom. Es dona la particularitat que Aura Coronado i Oleguer Selga, són companys a l’equip de competició de Patins en Línia del May Luengo Esqui Club, que organitza el Trofeu Berguedà a la ciutat de Berga de Copa Espanya des de ja fa 3 anys, i que el proper 14 de juliol de 2019 celebrarà la seva quarta edició.