Ester Capella afirma a Berga que «Esquerra és el partit fiable i el vot útil» pel 28-A

La consellera de Justícia fa campanya pels republicans en un acte amb una trentena d'assistents i la presència de l'alcaldable del partit a la ciutat Ramon Camps

Redacció
26 d'abril del 2019
Actualitzat a les 17:39h

Ester Capella en l'acte de campanya d'ERC a Berga. Foto: ERC Berga


Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha celebrat aquest dijous al vespre un acte de la campanya del 28-A a l'Hotel d'Entitats de Berga. Una trentena de persones han assistit a la cita dels republicans a la ciutat, que ha comptat amb la presència de la consellera de Justícia Ester Capella, de l'alcaldable del partit a Berga a les municipals, Ramon Camps, de l'alcaldable d'ERC a Gironella i candidat berguedà al Congrés, Albert Xoy, i del candidat al Senat, Oriol Ortega. 

Ester Capella ha defensat durant la seva intervenció que "Esquerra és el partit fiable i el partit útil, el vot fiable i el vot útil" pel 28-A i ha destacat que "és molt important que la formació republicana sigui forta per poder ser determinant". També ha fet èmfasi en el compromís d'ERC amb la independència. "No ens cal dir que som independentistes, perquè ho som i ho explica el fil de la nostra història col·lectiva, com explica que estem nets com una patena", ha afirmat. 
 

La consellera de Justícia, Ester Capella. Foto: ERC Berga


El judici i els presos polítics

La consellera també s'ha referit directament als presos polítics i el judici del procés. "Si diem que la sentència serà duríssima, els hi donem gratis, perquè ja ho assumim", ha advertit. "Els hi hem de posar un cost molt alt i no hem de deixar que dictin la sentència que volen dictar", ha afegit. "No entendrem una sentència que no sigui absolutòria, res del que han fet és delicte", ha subratllat. 

Després de la intervenció de Capella, el públic ha fet preguntes i comentaris on han intervingut els candidats i ha tancat l'alcaldable Ramon Camps, recordant que és important anar a votar aquest diumenge. 
 

Albert Xoy, Ramon Camps i Ester Capella, en l'acte a Berga. Foto: ERC Berga

Arxivat a