L’AECC – Catalunya contra el Càncer busca voluntaris per l’Hospital Sant Bernabé de Berga

El servei de voluntariat busca millorar la qualitat de vida dels pacients oncològics i de les seves famílies

Redacció
26 d'abril del 2019
Actualitzat a les 11:27h

Hospital Comarcal Sant Bernabé. Foto: HCSB.


L'AECC – Catalunya contra el Càncer de Barcelona comença la captació de voluntariat pel programa de voluntariat a l’Hospital Sant Bernabé, de Berga. Es tracta d'un servei amb el qual es busca millorar la qualitat de vida dels pacients oncològics i de les seves famílies durant la seva estança hospitalària.
 
Per aquest motiu, i amb la finalitat d’oferir més informació a les persones interessades, el dilluns 6 de maig, a les 6 de la tarda, es portarà a terme una xerrada informativa a l’Hospital Sant Bernabé. Per assistir-hi cal reservar plaça
 
Qui pot ser voluntari hospitalari?
 
Totes aquelles persones amb ganes d0ajudar i amb una disposició de tres hores setmanals al matí (dilluns, dimecres i dijous). Aquestes persones rebran una formació prèvia i coneixeran de fons el paper de l’AECC.
 
Què significa ser voluntari als hospitals?
 
Dins l'entorn hospitalari, els voluntaris són essencials i tenen un paper molt important. Acompanyen i donen suport emocional al pacient i a la família, ajuden i són el relleu del cuidador principal, desenvolupen les activitats d'animació i entreteniment, detecten les necessitats del pacient i la família i participen en la dinàmica de l'hospital. 
Arxivat a