Gironella reparteix més de 100 roses a persones majors de 80 anys que viuen soles

Una de les novetats d’enguany és la implicació del Servei Socioeducatiu Itinerant del Berguedà (SSIB) i de 'Gironella tots eduquem', així com la implicació dels centres educatius

Redacció
23 d'abril del 2019
Actualitzat a les 20:59h
Imatges de l'entrega de roses a Gironella.
Imatges de l'entrega de roses a Gironella. | Ajuntament de Gironella
El projecte «Roses solidàries» que des de fa anys porta roses als avis i àvies de Gironella el dia de Sant Jordi s'ha fet gran amb la col·laboració dels alumnes de les escoles i l'institut. Amb motiu de la diada, s'han repartit més de 100 roses fetes a mà a persones majors de 80 anys que viuen soles. En total, més de 90 voluntaris han participat als tallers de creació de roses i les han repartit.
 
La regidora d’Atenció a les Persones, Teresa Terricabres, ha valorat molt positivament l’experiència i ha agraït el paper dels voluntaris. Terricabres s'ha mostrat satisfeta amb la implicació de les entitats, que va en augment any rere any.

El projecte, que enguany celebra la sisena edició, va sorgir de la col·laboració entre els serveis socials municipals, i el Casal de la Gent Gran "La Llar" , i està obert a totes les persones i entitats del municipi. Una de les novetats d’enguany és la implicació del Servei Socioeducatiu Itinerant del Berguedà (SSIB) i de 'Gironella tots eduquem' en l’elaboració de les roses, així com la implicació dels centres educatius, l’AEIG Sebastià Montraveta, el Centre Pedraforca, treballadores del CAP i professionals i regidors de l’ajuntament en repartir les roses.
 
Arxivat a