Mabel Rodriguez i Roger Español presenten Front Republicà al Berguedà

La número 2 per Barcelona va defensar en dos actes a Gironella i Bagà que "la república catalana és l'únic marc possible per l'exercici dels drets civils i socials"

23 d'abril del 2019
Actualitzat a les 11:57h

Acte de Front Republicà a Gironella. Foto: Cedida


Mabel Rodriguez, la número 2 de la llista de Barcelona, i el músic i saxofonista Roger Español, que va perdre un ull per una bala de goma l'1-O, van presentar divendres passat al Berguedà la candidatura de Front Republicà per a les eleccions espanyoles del 28 d'abril. Es tracta d'una llista impulsada per Poble Lliure, Som Alternativa i Pirates de Catalunya.
 
La formació, amb una llista al Congrés que encapçala per Barcelona Albano-Dante Fachín, va reunir una vuitantena de persones en dos actes que va celebrar a Gironella i Bagà, respectivament. Front Republicà s'hi va refermar com "els que no votarem cap força política que no defensi explícitament el dret del poble català a l'autodeterminació, la llibertat dels presos, el retorn dels exiliats, la defensa dels drets socials i la derogació dels articles 135 i 155".
 

Una cinquantena de persones van escoltar amb atenció a Bagà els membres de Front Republicà. Foto: Cedida


La número 2 per Barcelona, Mabel Rodriguez, va defensar que "la república catalana és l'únic marc possible per l'exercici dels drets civils i socials" i va recordar que Front Republicà  és "un partit petit, valent, sincer". Segons Roger Español, "a Madrid direm que ja n'hi ha prou. Mètode Jordi Cuixart, desobediència, desobediència i desobediència". 

La xerrada a Gironella va acabar amb unes peces musicals, interpretades per Roger Español i la seva companya, que van voler representar davant dels assistents "les emocions viscudes l'1 d'octubre". 
 

Una de les intervencions de Roger Español a l'acte de Bagà. Foto: Cedida

 

Mabel Rodriguez, número 2 per Barcelona, a l'acte de Bagà. Foto: Cedida

Arxivat a