1 de 10

Turisme de Berga posa en marxa una pantalla interactiva d'informació les 24 hores

L'aparell es pot consultar des de fora de l'oficina a través del vidre

per Redacció, 19 de febrer de 2015 a les 15:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Oficina de Turisme de Berga ha inaugurat aquest dijous l'aparador informatiu SIM2005, que permet facilitar informació turística les 24 hores del dia. Es tracta d'una pantalla interactiva que permet accedir a la web de turisme de Berga i consultar informació sobre la ciutat i els seus recursos, malgrat que l'oficina presencial estigui tancada. 

La pantalla, que ha tingut un cost de 16.2040,62 euros provinent d'una subvenció de la Diputació de Barcelona, s'ha hagut de col·locar per complir la Llei de Turisme de Catalunya, segons la qual s'han de posar a disposició dels visitants punts d'informació exteriors les 24 hores del dia. La pantalla s'ha instal·lat a la part interior de l'oficina, però es pot utilitzar des de l'exterior a través del vidre. Això, segons l'Ajuntament de Berga, permetrà “no haver de patir per problemes de vandalisme” ni veure's afectada per les afectacions meteorològiques. 


El cost total del projecte també inclou la futura instal·lació d'un tòtem informatiu a la plaça Viladomat. 

 

Participació