Eleccions municipals 2019

ERC presenta candidatura a Olvan pel 26-M amb Judit Carreras al capdavant

L'exalcaldessa socialista estarà acompanyada d'un equip de persones divers que es posa com a objectiu "recuperar l'empenta que el municipi havia tingut en mandats anteriors"

per Redacció/Pilar Màrquez, Berga , 22 d'abril de 2019 a les 13:32 |
Judit Carreras serà alcaldable d'Olvan per ERC. | Cedida
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) presenta a Olvan una candidatura renovada que lidera la que va ser alcaldessa del municipi pel PSC entre els anys 2007 i 2015, Judit Carreras. La llista, que es farà públic en els propers dies, està formada per homes i dones dels dos nuclis de població que té Olvan, persones joves i persones amb experiència, tant en l’àmbit públic com en l'àmbit privat. Segons han explicat fonts de la candidatura, la majoria de les persones que conformen la llista són independents que es presenten sota les sigles d'ERC. 

Llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona. Judit Carreras va ser regidora de Turisme, Cultura i Medi Ambient de l'Ajuntament d'Olvan pel PSC en el mandat 1999-2003, així com alcaldessa del mateix municipi des de 2007 fins a 2015. També va ser diputada al Parlament de Catalunya. Va treballar a la Diputació de Barcelona i fou cap de relacions institucionals del Departament d'Economia i Finances, que encapçalava Antoni Castells (PSC). 


El 2007 va aconseguir arribar a l'alcaldia del municipi amb uns resultats històrics, ja que va doblar regidors i es va situar com a força més votada amb quatre representants, justament dos per sobre d'ERC, que havia tingut l'alcaldia del municipi els tres mandats anteriors. El 2011 va tornar a aconseguir l'alcaldia amb els socialistes, si bé el 2015 va presentar-se ja als comicis amb MÉS, la marca blanca dels republicans. Aquest últim mandat ha estat regidora de l'oposició. 

L'equip de persones que formem la candidatura que lidera Judit Carreras coincideix en assenyalar que "la gestió municipal dels darrers 4 anys no ha estat bona, pràcticament no s'ha fet res i cal que el municipi recuperi l'empenta que havia tingut legislatures anteriors". 

"Els trens passen i no es poden deixar perdre, en aquests darrers anys ja se n'han deixat passar alguns i això no hauria de repetir-se per aquells que confiem en el futur del municipi", asseguren en un comunicat. "Olvan i els seus veïns no ens podem permetre perdre 4 anys més: Hi ha molta feina a fer, reptes importants però també petites actuacions que milloraran la qualitat de vida dels veïns. Treballem i treballarem per tenir el millor futur pels nostres conciutadans", reiteren. 

 

Participació