La periodista Isabel Escribano encapçala la candidatura de la CUP a Borredà

La llista Treballem Junts per Borredà - Alternativa Municipalista està format per 11 persones, 6 homes i 5 dones.

Redacció
22 d'abril del 2019
Candidatura de la CUP a Borredà amb Isabel Escribano al capdavant.
Candidatura de la CUP a Borredà amb Isabel Escribano al capdavant. | Cedida
La periodista Isabel Escribano liderarà la llista Treballem Junts per Borredà - Alternativa Municipalista que s'ha presentat aquest dissabte al poble, sota el paraigua de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP).

Isabel Escribano, filla de Borredà, de mare borredanesa i pare andalús, periodista i treballadora de l'Institut Nacional d'Estadística, ha acabat l'acte de presentació de la candidatura citant al poeta Joan Margarit. Ha manifestat que s'atreveix a presentar-se com a cap de llista per revertir la situació de pèrdua d'habitants i de deteriorament dels serveis de Borredà i per intentar frenar el despoblament amb les propostes alternatives que té el seu equip.

En l'acte, l'actual cap de la candidatura municipal, a l'oposició a l'Ajuntament de Borredà i conseller comarcal per la CUP, Toni Chueca, ha explicat quina ha estat la trajectòria de l'actual equip i ha donat pas als diferents membres d'aquesta nova candidatura per tal que poguessin presentar-se. Chueca ha pres la paraula quan passaven pocs minuts de les 12 del migdia, després que Marcel Tuyet hagués iniciat l'acte amb una cançó sobre els presos polítics.

L'equip que encapçalarà Isabel Escribano està format per 11 persones, 6 homes i 5 dones. Entre els que hi ha 6 joves que han manifestat que, a través del projecte polític de Treballem Junts per Borredà, volen posar el seu "gra de sorra" per "millorar les oportunitats de vida al poble".