Bah! Teatre busca la immortalitat al nou musical Amagat

L'espectacle s'interpretarà aquest dissabte al Teatre de Berga

Redacció
19 de febrer del 2015
Actualitzat a les 16:52h
576_1424349122bah
576_1424349122bah


Aconseguir la immortalitat és el delit amagat de l'ésser humà, i aquest és l'argument de la jove companyia de Navarcles Bah! Teatre, que presentarà la seva darrera actuació aquest dissabte a les 18.00 hores al Teatre Municipal de Berga. El musical forma part del conjunt d'actuacions programades fins a mitjans de maig a la capital del Berguedà, i es tracta del segon projecte teatral que s'interpretarà a la ciutat en aquest cicle. 

Amb un rerefons irònic, l'obra combina comèdia, drama i pinzellades de ciència ficció, una barreja on els personatges es veuran immersos per aconseguir la immortalitat “costi el que costi”. Durant el camí, però, les coses es complicaran i el jove científic que l'haurà descobert, desapareixerà. En conjunt, una posada en escena futurista amb personatges caricaturitzats i carregats d'emocions.

Bah! Teatre es caracteritza per tenir un equip “naïf i jove”, format per ballarins de 9 a 13 anys, estudiants d'interpretació de 16 a 18 anys i un equip de direcció d'escena i música que ronda els 20. Concretament, l'obra ha estat escrita per David Villareal, la banda sonora ha estat composada per Adrià Bravo i les coreografies són de Gemma Velasco. Més enllà d'aquí, es tracta d'un equip amateur i polifacètic, ja que cadascú s'encarrega d'una tasca concreta relacionada amb l'obra. “Ens ho muntem tot entre nosaltres i ens organitzem que una persona s'encarregui de la publicitat, una altra del disseny, una altra de la comunicació...”, ha explicat Sara Risco. 

Davant d'això, una de les principals motivacions de la companyia era portar l'espectacle més enllà de les “parets del Bages”. En aquest sentit, es va veure Berga com “un gran objectiu amb un gran teatre”, i una oportunitat per donar a conèixer la companyia una mica més enllà. 
 

Escena de l'obra Amagat de Bah! Teatre