MENÚ PRINCIPAL
CERCA
PORTADA
OPINIÓ
ÚLTIMA HORA
NACIÓDIGITAL
ACCEDEIX
REGISTRA'T
 
Surt
Fes-te subscriptor
Cerca
Última hora
Butlletins
El despertador
La brúixola
Portada
Opinió
Municipis
Política
Economia
Territori i medi ambient
Successos
Esports
Societat
Cultura
Fires i festes
Publicitat
A la vora del foc
It's only rock & roll
Fira 1 de Maig de Berga 2015
Meteo-clic!
Refugiats en primera persona
Queralt 2016
Fotos
Signatures
Filiprim
Un senyor de Barcelona
Canal Madrid
Altres Barcelones
L'analista digital
Ciència en societat
La lupa del sector públic
El pati descobert
La Pocmoderna surt de mare
Sexe, postureig i reggaeton
Edicions Territorials
Osona
Sabadell
Terrassa
Granollers
Lleida
Manresa
Berguedà
Ripollès
Garrotxa
Girona
Tarragona
Solsona
Baix Montseny
Pallars
Ebre
Rubí
Sant Cugat
Baix Penedès
Cupatges: vins i gastronomia
Motor
Muntanya
Adolescents.cat
Enderrock
Criar.cat
Pensem
EN DIRECTE
Tota l'actualitat al moment
|
MAPES i GRÀFICS
La pandèmia, en dades
Setmana Santa 2019
Els plats típics de Setmana Santa més enllà de la mona
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
per
Àlvar Llobet
,
19 d'abril de 2019 a les 15:50
|
Aquesta informació es va publicar originalment el
19 d'abril de 2019
i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
També hauries de llegir
Fa 104 setmanes
FOTOS Així es viu a Catalunya la Setmana Santa
Fa 104 setmanes
Per què la Setmana Santa és una festa «mòbil»?
Fa 104 setmanes
Quan per Setmana Santa es «mataven jueus»
Arxivat a:
Societat
,
panadons
,
cocarroi
,
cassola de bacallà
,
gastronomia
,
mona de Pasqua
,
Setmana Santa 2018
,
Setmana Santa
,
llonganisa
Participació
Comenta aquesta noticia
Fes el teu comentari
D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari no l'envia un robot publicitari
Envia el comentari