El regidor Josep Algué serà l'alcaldable de Junts per Montmajor

L'actual alcaldessa Maria Teresa Marmi no torna a presentar-se a les eleccions i deixa pas així a la persona que ha encapçalat la cartera d'Obres i Serveis al municipi

23 d'abril del 2019
Actualitzat el 27 d'abril a les 0:26h
Candidatura de Junts per Montmajor amb Josep Algué al capdavant.
Candidatura de Junts per Montmajor amb Josep Algué al capdavant. | Cedida
Josep Algué és el candidat de Junts per Montmajor a les eleccions del pròxim 26 de maig. Algué pren el relleu a l'alcaldessa Maria Teresa Marmi al capdavant de la candidatura vinculada al PDECat. Marmi, que al 2015 encara va concórrer als comicis sota les sigles de CiU, ha decidit no tornar-se a presentar a les eleccions després de sis anys al capdavant del govern local, segons ha confirmat ella mateixa a NacióBerguedà

Josep Algué ha estat regidor d'Obres i Serveis l'últim mandat. El candidat ha assegurat a aquest diari que emprèn el repte "amb molta motivació" i "moltes ganes de fer coses". La llista està conformada per persones joves i amb experiència "que volen continuar millorant" el poble i les seves parròquies. Josep Algué ha afirmat que Junts per Montmajor presenta una llista renovada i amb ganes de fer coses. "En aquesta legislatura s'han arreglat les escoles, la piscina, entre altres. En les properes setmanes s'adequarà el camí del poble fins a les Alzines, s'ha fet força feina per als nostres veïns i veïnes, i volem continuarem treballant amb aquest propòsit", ha apuntat. 

Algué també ha afirmat que durant el mandat s'ha fet una bona tasca en l'asfaltatge de camins. "L'acció d'asfaltatge es continuarà mantenint dins del pressupost", ha dit. 

Josep Algué, de 50 anys, havia estat abans a la llistes de CiU, però no va ser fins fa quatre anys que va passar a una primera línia i va entrar com a regidor a la població. En les primeres posicions de la llista l'acompanyen Anna Noguera com a número 2, Marc Argelich com a número 3 i Emma Sanchez en quarta posició.