La Caminada Popular de la Vall de Lord ha preparat una ruta circular amb grans panoràmiques

Dissabte 20 d’abril a Sant Llorenç de Morunys

Redacció
17 d'abril del 2019
Actualitzat a les 10:55h
Imatge de la Vall de Lord.
Imatge de la Vall de Lord.
Falten ja pocs dies per la celebració de la Caminada de la Vall de Lord que enguany arriba a la seva 27a edició. Els organitzadors han preparat un itinerari circular que ofereix en tot el seu recorregut unes panoràmiques espectaculars sobre la Vall de Lord.

El primer tram, des de la casa dels Hiverns fins a l’àrea del Codó, en el que es segueix el bonic i planer camí moliner, els caminants gaudiran d’unes bones panoràmiques sobre el Port del Comte i el Tossal del Codó. A la segona part, des del mirador de la Creu del Codó i el camí del Cap de la Roca de Forat Micó, les panoràmiques sobre les foranques de Vilamala, el veïnat de Vilamantells i la vila de Sant Llorenç de Morunys amb les cingleres de Busa al fons faran gaudir als participants d’unes visions inèdites sobre els bonics paisatges de la Vall de Lord.

Es tracta d’una caminada accessible per a qualsevol persona acostumada a caminar mínimament per la muntanya. Tot el recorregut transcorre per camins i senders en bon estat que no presenten cap dificultat important. El desnivell acumulat és d’uns 645 metres però sense cap tram amb un pendent excessiu. La pujada és força suau i esglaonada.

Durant el recorregut es trobaran cinc controls amb diferents avituallaments que ajudaran a fer més lleugera tota la caminada.

La sortida serà a la Plaça del Mur de la vila de Sant Llorenç de Morunys entre les 8 i les 9 del matí.

Per més informació es pot consultar la web de l'organització: www.jaarribaremclub.com.