JxCat aposta a Puig-reig per una candidatura «renovada» amb Pol Vila de segon de llista

El jove llicenciat per ESADE acompanya l'equip d'Araceli Esquerra en posicions capdavanteres perquè la candidatura vol potenciar l'àrea d'Hisenda i Promoció Econòmica al consistori | L'exalcalde Toni Clement tanca una llista on també s'ha volgut donar major importància a les colònies industrials

15 d'abril del 2019
Actualitzat a les 14:26h
La candidatura de Junts per Catalunya a Puig-reig que lidera Araceli Esquerra.
La candidatura de Junts per Catalunya a Puig-reig que lidera Araceli Esquerra. | Cedida
La llista de Junts per Catalunya a Puig-reig, liderada per Araceli Esquerra, ha presentat ja l'equip de persones que formen la candidatura. Ho ha fet en un acte que s'ha celebrat aquest passat dissabte a la Sala d'Actes de la Llar d'Avis amb la diputada Aurora Madaula. "Hem apostat per una llista renovada, amb gent del nucli i també de les colònies", ha exposat Esquerra. Pol Vila, de 26 anys i llicenciat per Econòmiques a l'Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses (ESADE), és el número 2 de l'equip. "És un crac, m'acompanya com a número 2 perquè creiem que Hisenda i Promoció Econòmica són dos àmbits que s'han de potenciar molt", ha explicat Araceli Esquerra.

Els números 3 i 4 són Eudald Serra i Eva Serra, que han estat regidors del grup municipal de CiU, a l'oposició, durant el mandat. "Es coneixen de pe a pa el que passa dins de l'ajuntament, són persones molt capaces i intel·ligents, que han fet molta feina", ha explicat Araceli Esquerra. Així mateix, la candidatura la tanca l'exalcalde de Puig-reig Toni Clement, que ha estat cap de l'oposició els darrers quatre anys. "Va al número 11 com a deferència; i també perquè, si entréssim a governar, seria una persona que tindria molt a prop", ha ressaltat l'alcaldable de Junts per Catalunya a Puig-reig. 
 

Araceli Esquerra i Pol Vila en l'acte d'aquest dissabte. Foto: Cedida


Per ordre, la candidatura està formada per Araceli Esquerra Freixa, Pol Vila Orriols, Eudald Serra Giménez, Eva Serra Casellas, Josep Parera Traserra, Imma Comas Reina, Jaume Serra Sanmiquel, Lídia Vila Moreno, Andreu Torres Vilà, Rosa Busquets Guàrdia i Antoni Clement Guitart. En el lloc dels suplents, Gemma Vilanova Serra, Robert Molas Cardona, Remedios Espinosa Hernández i Ramon Espel Rosell. 

"Hem intentat que les colònies estiguessin representades a la candidatura, a l'equip hi ha veïns i veïnes de Cal Pons, Cal Marçal o l'Ametlla de Merola, perquè creiem que aquesta legislatura les colònies han estat desplaçades, una mica abandonades, i volem donar-los una major importància. Ja hi ha gent del nucli a la candidatura, de manera que també hem volgut que ens acompanyessin persones conegudes a les colònies industrials", ha expressat Araceli Esquerra. 
 

La diputada Aurora Madaula va participar en la presentació de la llista. Foto: Cedida

 

L'acte s'ha celebrat aquest passat dissabte a la Sala d'Actes de la Llar d'Avis de Puig-reig. Foto: Cedida

Arxivat a