L'últim adéu a Lluís Ballús serà al Pi de les Tres Branques aquest diumenge

La cerimònia de record al metge berguedà tindrà presència tant al Pi jove com al Pi vell

Redacció
18 de febrer del 2015
Actualitzat a les 16:05h
El doctor Lluís Ballús durant els actes de l'Onze de Setembre del 2014
El doctor Lluís Ballús durant els actes de l'Onze de Setembre del 2014 | Manel Escobet / Fotografia Luigi

El doctor Lluís Ballús durant els actes de l'Onze de Setembre del 2014 Foto: Manel Escobet / Fotografia Luigi


El darrer acte d'homenatge al metge berguedà i militant independentista Lluís Ballús tindrà lloc aquest diumenge 22 de febrer al Pi de les Tres Branques. Es tractarà d'una cerimònia laica que ha organitzat la família, conjuntament amb l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Berga i del Berguedà, i en què es barrejaran algunes de les aficions més estimades de Ballús, com la política i la música.

L'acte, que començarà a dos quarts de dotze del migdia, tindrà presència tant al Pi jove com al Pi vell per desig exprés del metge berguedà. En aquesta hora, el punt de trobada serà el Pi jove i, cap a les 12.00 hores, començarà la primera part de la cerimònia amb lectures i música en directe. Una vegada finalitzat, es convidarà tothom a acostar-se a l'emblemàtic arbre centenari símbol dels Països Catalans, on els Castelleres de Berga realitzaran un pilar de dol i sonarà el cant dels Segadors.

A les 13.30 hores, al Centre Cívic d'Espinalbet hi haurà música en directe a càrrec dels companys música de Ballús, així com actuacions lliures per a tothom qui hi vulgui col·laborar, ha informat l'ANC. Seguidament, es realitzarà un dinar popular amb parlaments i torn de paraules obert a tothom.