La CUP presenta dissabte la llista electoral per Berga al Casal Cívic

La formació vol donar a conèixer la totalitat dels integrants de la llista electoral, i l'ordre amb el qual acompanyaran l'alcaldable Montse Venturós en la candidatura

Redacció
12 d'abril del 2019
Actualitzat a la 13:19h

La nou primeres persones de la candidatura de la CUP s'han presentat a la plaça de Sant Pere. Foto: Pilar Màrquez Ambròs


La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Berga presentarà la seva llista electoral aquest dissabte 13 d'abril a les 7 de la tarda, al Casal Cívic. Hi haurà actuació musical i pica-pica. 

La formació vol donar a conèixer la totalitat dels integrants de la llista electoral, i l'ordre amb el qual acompanyaran l'alcaldable Montse Venturós en la candidatura. També explicaran els principals motius pels quals la formació vol continuar el seu projecte al capdavant del govern de la ciutat. L'alcaldessa de Berga, Montse Venturós, va anunciar el passat 15 de març que optava a la reelecció com a cap de llista de la CUP a les eleccions municipals. Ho va fer en un acte a la plaça de Sant Pere acompanyada de les vuit persones que ocuparan els primers llocs de la candidatura de la CUP (Maria Miró, Anna Boix, Ivan Sànchez, Eloi Escútia, Roser Valverde, Isaac Santiago, Roser Rifà i Aleix Serra), encara que llavors no va revelar-se'n l'ordre.

L'ordre exacte de les primeres posicions i la resta de persones que se sumen a la candidatura es faran públics aquest dissabte. 
 
Arxivat a