Fins al 22 d'abril es pot votar entre 28 de les propostes del pressupost participatiu de l'àmbit d'educació

Les associacions de mares i pares i de famílies de les escoles han presentat un total de 41 projectes; gairebé una trentena compleixen els requisits i han passat a la fase de votacions

Redacció
09 d'abril del 2019

Una nena en una escola. Foto: Consell Comarcal del Berguedà


El Consell Comarcal del Berguedà ha rebut 41 propostes de 13 Associacions de Mares i Pares (AMPA) i Associacions de Famílies d'Alumnes (AFA) d'escoles de la comarca, pel que fa a la prova pilot "Participem per educar, i tu què hi dius?", que dedicarà diners del pressupost de 2019 a l'àmbit educatiu a través d'un procés participatiu. La fase de votacions va començar dijous 4 d'abril. Així mateix, es podrà votar fins al dilluns 22 d’abril, i els resultats es comunicaran el divendres 26 d'abril.
 
Les associacions de mares i pares i de famílies de les escoles han presentat un total de 41 projectes. Finalment, 28 d’ells compleixen els requisits i han passat a la fase de votacions. Es faran arribar les instruccions per votar a les famílies mitjançant les escoles i les AMPAS. Es poden trobar tots els detalls dels projectes i l’explicació de com i on votar a www.bergueda.cat/participem.
 
Es destinaran fins a 20.000 euros  del pressupost 2019 del Consell Comarcal a fer realitat els projectes educatius ​que resultin més votats, i s'executaran el curs 2019-2020. Aquest és un primer pas de l’ens comarcal en matèria de pressupostos participatius. De moment, la valoració és molt positiva en aquesta primera fase ja que s'han superat les previsions dels responsables de l'ens comarcal amb més de 40 propostes presentades.