Més d'una vintena d'artistes participen al primer concurs de pintura ràpida de Montclar

El primer premi valorat en 500 euros ha estat per a Joan Josep Català

Redacció
08 d'abril del 2019
Actualitzat a les 20:39h
El guanyador del concurs de pintura ràpida de Montclar.
El guanyador del concurs de pintura ràpida de Montclar. | Cedida
La sala de Plens de l'Ajuntament de Montclar ha acollit aquest diumenge 7 d'abril l'acte de lliurament dels premis del primer concurs de pintura ràpida del municipi, que s'ha inclòs dins dels actes de Montclar Floreix, per celebrar la incorporació del municipi a l'agrupació de Viles Florides.

El tema del certamen era el mateix nucli de Montclar i el seu entorn i ha comptat finalment amb la participació de 24 artistes. 

El primer premi, valorat en 500 euros, ha correspost a l'artista d'Alpicat  Joan Josep Català, per una obra amb la imatge del nucli. El segon premi de pintura, valorat en 400 euros, ha estat per Yolanda Urango, per una vista de Montclar. A més, el tercer premi del concurs, valorat en 300 euros, ha anat a parar a Joan Buchaca de Navàs. 
 
Finalment, el quart premi de pintura, valorat en 200 euros, ha estat per Antonio Mariscal Juque, de Sant Joan de Vilatorrada, per una vista del Carrer de Baix. 
 
Totes les obres que han participat al concurs, incloent-hi les guanyadores, es poden visitar a l'exposició que romandrà oberta fins al dilluns 22 d'abril, al Saló d'Actes de l'Ajuntament de Montclar dimecres i divendres de 4 a 8 de la tarda i caps de setmana.
 

Concurs de pintura ràpida de Montclar. Foto: Cedida