El CD Morell goleja el Gironella i encarrila l'ascens

Els homes de Joan Antoni Pallarès hauran de defensar un còmode avantatge a Gironella

Arnau Borràs
08 de juny del 2014
Gavaldà i Lucha celebrant el primer gol del partit. Foto: Arnau BC

El CD Morell ha fet un pas de gegant per aconseguir l'ascens. Els blanc-i-blaus han sabut ser més efectius que l'Atlètic Gironella i ja tenen un peu a Primera Catalana (2-0). Un gol a les acaballes de la primera part i un altre a les acaballes de la segona permetran al conjunt de Joan Antoni Pallarès anar al Berguedà amb un còmode avantatge.

El partit s'ha disputat molt al centre del camp. Els locals han gaudit de les primeres tímides ocasions. De mica en mica, els berguedans també han arribat a la porteria morellenca aïlladament. Al tram final de la primera part, Gavaldà ha desequilibrat l'enfrontament. Després d'una bona combinació amb Samuel, l'extrem s'ha emportat un rebot i ha superat el porter rival amb un xut creuat des de dins de l'àrea. Samuel, poc després, ha tingut el segon a les seves botes. El seu míssil, a boca de canó, l'ha aturat Brufau.

Òscar, marcant el segon gol de la tarda al Municipal del Morell. Foto: Arnau BC

A la segona part, el conjunt visitant ha arriscat més. Els homes de Pallarès, en canvi, s'han organitzat bé defensivament, esperant fer mal mitjançant contraatacs. Hi ha hagut minuts de patiment a la graderia, davant les escomeses puntuals del Gironella. Fins i tot l'àrbitre els ha anul·lat un gol per fora de joc. Però els blanc-i-blaus han sabut controlar bé l'avantatge i, fins i tot, han gaudit d'alguna ocasió a la contra. Quan tot semblava indicar que el partit acabaria amb l'1-0, una pilota recuperada al mig del camp ha permès a Òscar agafar la defensa rival desprevinguda. El davanter local, que havia acabat de sortir al camp, ha superat per velocitat la defensa i ha anotat el segon gol de la tarda. Era el minut 89 i el CD Morell aconseguia un resultat gairebé perfecte de cara a la tornada.

La tornada es disputarà el cap de setmana que ve, en horari a determinar. Els blanc-i-blaus tenen dos gols d'avantatge i estan a només 90 minuts d'acompanyar el CF Reddis a Primera Catalana.