Berga Comercial regala 250 flors a l'escola bressol pública

La iniciativa, que s'emmarca en l'activitat escollida per la Setmana del Comerç de Catalunya, ha permès que alumnes i professors embelleixin el centre plantant-les en torretes

Redacció
05 d'abril del 2019
Actualitzat a les 20:51h

Infants i docents han plantat les flors per embellir el centre. Foto: Ermínia Altarriba / Cedida


Berga Comercial ha regalat unes 250 flors de la campanya de la Setmana del Comerç de Catalunya als nens i nenes de l'Escola Bressol Flor de Neu de Berga.

Alumnes i professors les han pogut plantar en torretes per embellir la seva escola amb l'objectiu d'aprendre a respectar el medi natural i de gaudir de la natura. El president de Berga Comercial, Xavi Orcajo, ha explicat que l'objectiu del regal ha estat sobretot el de col·laborar amb una escola pública de la ciutat. "Trobem que era un gest del tot necessari per crear sinergies i complicitats", ha comentat Orcajo. 

A finals de març, Berga Comercial, que és com s'anomena la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Berga, ja va regalar més de 4.000 plantes naturals als seus clients en la Setmana del Comerç de Catalunya, que impulsa la Generalitat.

La iniciativa, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Berga i el suport de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, va tenir una molt bona acollida entre els clients. "Cal tenir en compte que som comerç de proximitat, se'ns va ocórrer fer aquest regal tot just ara que comença la primavera, per tal d'omplir Berga de flors", ha explicat Orcajo. La iniciativa ha comptat amb un pressupost de 3.500 euros. 
 

Nens i nenes amb les flors que els ha regalat Berga Comercial. Foto: Ermínia Altarriba / Cedida

Arxivat a