El candidat de Junts per Berga, Jordi Sabata, es reuneix amb Puigdemont a Waterloo

La formació presentarà diumenge 7 d'abril al Pavelló de Suècia la seva candidatura a la ciutat

Redacció
04 d'abril del 2019
Jordi Sabata amb Carles Puigdemont.
Jordi Sabata amb Carles Puigdemont. | Jordi Sabata / Twitter
El candidat de Junts per Berga, Jordi Sabata, s'ha reunit aquest dimecres amb Carles Puigdemont a Waterloo per parlar sobre el projecte que prepara de cara a les eleccions. L'alcaldable s'ha trobat amb el president a l'exili a la Casa de la República.

Sabata ha fet entrega a Puigdemont de la figura d'una Àliga de la Patum produïda per Grup Horitzó de Berga. Així mateix, el candidat berguedà, acompanyat del regidor i portaveu del PDECat a l'Ajuntament de Berga, Ramon Minoves, també ha pogut trobar-se amb el conseller de Cultura a l'exili, Lluís Puig Gordi. 
 

El cap de llista de Junts per Berga presentarà la seva candidatura diumenge 7 a les 6 de la tarda al Pavelló de Suècia. L'acte comptarà amb la presència dels membres de la llista i també diverses personalitats de rellevància nacional relacionades amb Junts per Catalunya. Hi participaran el diputat Eduard Pujol i l'exconsellera de Cultura i número dos de Junts per Catalunya per Barcelona a les eleccions generals del 28 d'abril, Laura Borràs, que conversaran amb Sabata. També es visualitzarà un missatge que Carles Puigdemont ha gravat des de Waterloo, i que s'ha preparat justament durant la reunió d'aquest dimecres. 
Arxivat a