Horrorland duplica les atraccions de terror i amplia l'espai

La plantilla de treballadors passarà de 140 a 170

Redacció
03 d'abril del 2019
Actualitzat a les 14:13h
Mortimer, la mascota d'Horrorland.
Mortimer, la mascota d'Horrorland. | Horrorland park
La segona edició de l'Horrorland, el parc de terror de Cercs (Berguedà), obrirà portes el 4 d'octubre amb vuit atraccions noves -el doble que l'any passat-, dos escenaris polivalents equipats amb tecnologia punta i 10.500 metres quadrats més. 35 operaris treballen en l'ampliació del parc, que suposarà un increment de la plantilla de 140 a 170 treballadors. A banda, també s'allarga el calendari d'obertura durant divuit dies, fins el 16 de novembre. Les entrades per a la pròxima edició sortiran a la venda dimarts 9 d'abril amb una oferta de llançament especial que durarà tres setmanes.
 
El primer Scream Park del sud d’Europa encara la seva segona temporada duplicant l’oferta amb 8 atraccions noves totalment innovadores. A banda de les tradicionals cases del terror, el parc fa un pas més i posarà a disposició dels seus visitants experiències de por úniques a Europa. La proposta es complementarà amb la versió 2.0 de les 3 atraccions més aclamades pel públic durant la temporada 2018. En total, disposarà d'11 atraccions. A més, el complex amplia la seva superfície 10.500 m2 i s'hi construiran dos escenaris polivalents equipats amb tecnologia puntera que permetran representar diversos espectacles i disparar pirotècnia i altres efectes especials tant en espais interiors com exteriors.
 
Les obres d'ampliació del parc ja han començat. Més de 35 operaris treballaran durant els propers mesos per construir les atraccions i infraestructures noves. Aquesta expansió suposarà incrementar el nombre de treballadors durant els dies d'obertura, i es passarà de 140 a 170 contractats. Enguany el parc allarga el calendari d’obertura a 18 dies: arrencarà el 4 d'octubre i tancarà la temporada de Halloween el 16 de novembre.