VÍDEO Nens i nenes de l'Escola Sant Joan graven un vídeo per denunciar l'estat del Parc del Lledó

El regidor d'Educació Eloi Escútia va rebre els alumnes a la sala de plens divendres passat i es va comprometre a donar resposta a la demanda dels infants

03 d'abril del 2019
Fragment del vídeo gravat al Parc del Lledó / Vídeo.
Fragment del vídeo gravat al Parc del Lledó / Vídeo. | Escola Sant Joan
Els alumnes de l'Escola Sant Joan de Berga han realitzat durant el mes de març un projecte interdisciplinar al voltant del Parc del Lledó. Un entorn natural dins la ciutat i a tocar del centre on actualment hi ha forces mancances.

Els nens i nenes han gravat un vídeo-denúncia que han portat a l'Ajuntament de Berga. El regidor d'Educació Eloi Escútia va rebre els alumnes a la sala de plens divendres passat i es va comprometre a donar resposta a la demanda dels infants. 
 
 
Els alumnes d'infantil han estat immersos les últimes setmanes també en una sèrie tallers artístics d'on n'han sorgit múltiples obres que es podran veure en una exposició al mateix parc del Lledó a partir de dilluns 1 d'abril. Tots els alumnes del centre han treballat, com a projecte curricular, diferents nivells aspectes del Parc del Lledó i s'han fet gimcanes, concerts, jocs i l'anàlisi de la vegetació, entre altres. 
 

Els nens i nenes han presentat el treball realitzat a l'Ajuntament de Berga. Foto: Escola Sant Joan

Arxivat a