Premien el projecte que va posar càmeres a l'aula perquè una nena amb leucèmia pogués seguir les classes

L'AMPA de l'Escola Alfred Mata de Puig-Reig ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria "Transformem la societat" en la setena edició dels premis FaPaC

02 d'abril del 2019
L'acte d'entrega de guardons ha tingut lloc aquest dissabte a la ciutat de Lleida.
L'acte d'entrega de guardons ha tingut lloc aquest dissabte a la ciutat de Lleida. | Cedida
L'AMPA de l'Escola Alfred Mata de Puig-Reig ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria "Transformem la societat" en la setena edició dels premis de la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya (la FaPaC). Ho ha estat gràcies al projecte amb què el centre va instal·lar càmeres a l'aula perquè una alumna de segon de primària, la Judit, pogués continuar fent classe tot i patir leucèmia.

La petita no hauria pogut assistir a classe, a causa del tractament que feia per superar la malaltia però, amb l'ajuda d'un pare i l'impuls de la tutoria de la classe Teresa Costa, l'escola va trobar la manera de fer que participés en la vida escolar. Permetent incloure-la al dia a dia de l'escola i de l'aula. 

L'acte d'entrega de guardons on han assistit els cinc finalistes de cadascuna de les tres categories dels premis de la FaPaC ha tingut lloc aquest dissabte a la ciutat de Lleida. 
 
El projecte "Amb caliu, de l'Hospital a l'Aula" de l'Escola Alfred Mata es va desenvolupar al llarg del curs passat. La metodologia que es va seguir des del primer dia va aconseguir mantenir i enriquir el vincle entre l'alumna amb leucèmia i els seus companys, tot i la distància que els separava a causa del tractament que havia de seguir a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. El projecte va néixer el setembre del 2017. Professora i companys també van endur-se una tauleta electrònica cada vegada que sortien d'excursió, per tal de poder-se connectar amb la Judit.
Arxivat a