Els Mossos localitzen 1.114 plantes de marihuana en una casa de Vilada

Els detinguts són un home i una dona, de 31 i 50 anys, veïns de L'Hospitalet del Llobregat i Sant Pere de Ribes

29 de març del 2019
Actualitzat a les 19:37h
Els Mossos d'Esquadra van localitzar 1.114 plantes de marihuana a Vilada.
Els Mossos d'Esquadra van localitzar 1.114 plantes de marihuana a Vilada. | Mossos d'Esquadra
Els Mossos d'Esquadra han requisat 1.114 plantes de marihuana que es cultivaven en una casa de Vilada (Berguedà) i han detingut dues persones, un home i una dona de 31 i 50 anys. 

La troballa va fer-se dimecres pels volts de dos quarts de dues del migdia, quan una patrulla de Mossos es trobava donant resposta a un incident en referència a uns gossos perillosos en una casa de Vilada. Quan van arribar en aquesta ubicació, els agents van poder comprovar un seguit d'anomalies i una forta olor a marihuana, segons han informat fonts del cos. Després de parlar una estona amb l'actual propietari de la casa i de fer un seguit de comprovacions, finalment aquest va reconèixer tenir plantes de marihuana. 
 

Plantació de marihuana a Vilada. Foto: Mossos d'Esquadra


Tot seguit, va permetre l'accés dels agents a l'interior de l'edifici, on van trobar-se les 1.114 plantes. També es va comprovar que hi havia tota una infraestructura feta per al cultiu de plantes de marihuana. En concret, els detinguts disposaven de 94 transformadors, una complexa instal·lació de focus, extractors, filtres i d'altres objectes destinats al cultiu interior. 

Arran d'això, els agents van detenir dues persones que es trobaven a l'interior de la casa per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública. També se'ls va denunciar per un presumpte delicte de defraudació de fluid elèctric, ja que havien manipulat el subministrament elèctric.
 

La policia ha detingut dues persones per un delicte contra la salut pública. Foto: Mossos d'Esquadra


Amb posterioritat, i després d'efectuar les diligències oportunes per esclarir el fets, els detinguts van quedar en llibertat amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan els requereixi. Els detinguts són un home i una dona, de 31 i 50 anys, veïns de L'Hospitalet del Llobregat i Sant Pere de Ribes (El Garraf).