ERC Berguedà presenta el llibre de Raül Romeva «Esperança i Llibertat»

Els actes es faran aquest proper dissabte 30 de març a Gironella, Vilada i Bagà

Redacció
28 de març del 2019
Actualitzat a les 15:33h
Raül Romeva com a conseller d'Exteriors en una imatge d'arxiu.
Raül Romeva com a conseller d'Exteriors en una imatge d'arxiu. | Europa Press
La Federació Comarcal d’ERC al Berguedà ha organitzat una sèrie de presentacions del llibre "Esperança i Llibertat" de Raül Romeva. Els actes es faran aquest proper dissabte 30 de març a Gironella, a les 12 del migdia a la Biblioteca Municipal), a Vilada, a les 6 de la tarda a la sala de plens de l'Ajuntament, i a Bagà, a les 8 de la tarda al Casal de la Vila.
 
El senador d'ERC, Bernat Picornell, serà la persona encarregada de conduir les presentacions. D'aquesta manera, des del partit republicà es vol reivindicar la figura de totes les persones preses i exiliades polítiques.
 
Romeva ha escrit el llibre entre les presons d'Estremera i Lledoners. Reflexiona sobre la captivitat amb reflexions i propostes, dubtes i certeses. Amb arguments sobre la nostra democràcia, sobirania i independència, amb records per l'1 d'octubre. Sense retrets i amb convicció.

L'exconseller d'Exteriors Raül Romeva serà el candidat dels republicans al Senat en les eleccions del 28-A, fent així tàndem en el cap de cartell amb Junqueras, també a la presó.
Arxivat a