Berga adjudicarà a l'abril el projecte d'arranjament i asfaltatge d'una vintena de carrers

Les obres tenen un període d'execució previst de quatre setmanes i un pressupost de 349.855,72 euros

28 de març del 2019
Actualitzat a la 13:27h
Un forat al ferm d'un carrer de Berga.
Un forat al ferm d'un carrer de Berga. | Pilar Màrquez Ambròs
L'Ajuntament de Berga ha iniciat el procediment per portar a terme l'adjudicació dels treballs d'arranjament i manteniment de diversos carrers. El projecte contempla actuacions en una vintena de carrers del nucli urbà amb l'objectiu de pal·liar el deteriorament de l'asfalt a causa de l'ús, les inclemències meteorològiques i l'estesa de fundents quan es produeixen gelades o nevades. L'adjudicació es farà durant el proper mes d'abril.

El govern de Berga preveu actuar en gairebé una vintena de vials de la zona del Passeig de les Estaselles, el Passeig de la Pau, la Font del Ros, el Tossalet de les Forques, la Rasa dels Molins, l'Avinguda del Canal Industrial, Santa Eulàlia, la Serra de Casampons i els Pedregals.

Es tracta d'unes obres de millora que permetran eliminar els sots i les irregularitats que presenta la xarxa viària del municipi. Les obres tenen un període d'execució previst de quatre setmanes i un pressupost de 349.855,72 euros. Aquest dimecres es va portar a terme la publicació de l'anunci de licitació i ja s'ha iniciat el període per a què les persones naturals i jurídiques interessades puguin presentar les seves ofertes en relació al projecte d'asfaltatge. 
 
Presentació d'ofertes 
 
Les ofertes per concórrer al concurs de licitació podran presentar-se fins abans de la mitjanit del dimarts 9 d’abril, mitjançant l’ús del sobre digital que és el sistema de licitació electrònica ensobrada que permet garantir la confidencialitat del seu contingut fins al moment de l'obertura del mateix. Les empreses licitadores hauran d'acreditar obligatòriament la seva solvència econòmica, tècnica i professional per optar a la contractació del projectes esmentat. 
 
La mesa de contractació formada per un president, tres vocals i un secretari s'encarregarà d'avaluar les propostes presentades amb l'objectiu d'escollir l'oferta que resulti més adequada i avantatjosa per a la licitació. 
 
Podeu consultar tota la informació referent a la licitació del projecte d'arranjament del paviment asfàltic viari de la ciutat de Berga a través del perfil del contractant del web municipal o accedint en aquest enllaç.
Arxivat a