Sweet Emotion Aerosmith Covers, dissabte a La General de Berga

El grup musical actuarà en aquesta sala de la ciutat el 30 de març a la nit

Pep Saña
27 de març del 2019
Actualitzat a les 14:57h
Sweet Emotion, banda tribut a Aerosmith.
Sweet Emotion, banda tribut a Aerosmith. | Imatge promocional
No podia començar de millor manera aquest 2019 per la banda tribut a Aerosmith, Sweet Emotion. El 26 de gener, a la Sala Rocksound de Barcelona, va celebrar-se un tribut al que va ser l'èpic i inoblidable concert del 15 de juliol de 1999 al Palau Sant Jordi (que per cert el vaig viure en directe): Aerosmith i Black Crowes. Per això, Sweet Emotion Aerosmith Covers i The Southern Harmony Band (The Black Crowes Tribut Band), es van reunir al Rocksound, un dels escenaris mes mítics de Barcelona, amb el cartell de sold out penjat a la porta.

Continuant amb el cicle de tributs a La General de Berga, arriba el torn de Sweet Emotion Aerosmith Covers dissabte 30 de març, per rendir tribut a una de les bandes més històriques del rock: Aerosmith, alies The Bad Boys From Boston o America's Greatest Rock And Roll Band. Ens oferiran una nit plena de hits immortals amb tots els èxits de la banda i alguna raresa pels fans més incondicionals, en directe en una nit 100% Aerosmith.  

Així ens ho avisen a la seva pàgina Facebook: "A l'últim concert vàrem estrenar Jaded, un tema de l’àlbum Just Push Play (2001), un dels últims d'Aerosmith. De cara al que ve, hem retrocedit fins al seu segon àlbum i ja tenim a punt un altre dels seus temassos que presentarem el pròxim dia 30 a Berga. Un Show de dues hores que no et deixarà indiferent.
No t'ho pots perdre". 

Sweet Emotion Aerosmith Covers - Reprise live in rocksound Barcelona 26/01/2019
 


 

Cartell promocional.