El Local del Blat obre portes després de la reforma amb espectacles musicals i teatre

L'equipament presenta tres plats forts per aquest cap de setmana: l’obra de teatre "Rastres_Argelers", l'espectacle teatral "Perduts", escrita i dirigida per Ramon Madaula, i el concert de Tomeu Penya

Redacció/Pilar Màrquez Ambròs
27 de març del 2019
Actualitzat a les 15:50h

El Local del Blat de Gironella. Foto: Ajuntament de Gironella


El Local del Blat viurà un cap de setmana de portes obertes amb actuacions de les entitats culturals del municipi, obres de teatre i concerts. Durant tot el cap de setmana, els gironellencs podran visitar l'equipament cultural, que obre portes després d'una reforma que l'ha transformat en un espai escènic-musical ben equipat per la realització d'espectacles teatrals i musicals. Les obres s'han executat per un valor contractat de 347.315,01 euros.

El regidor de Cultura Lluís Vall ha apuntat que s'ha adequat l'escenari, s'ha construït una caixa escènica completa i s'ha instal·lat equipament d'il·luminació i àudio. També s'estrena un pati de butaques amb 200 seients; mentre que fins ara s'hi utilitzaven cadires de plàstic.

L'actuació ha contemplat, de fet, la construcció d'una caixa escènica completa, la substitució de l'escenari desmuntable actual per escenari d’obra, la implantació d'un sistema d'aire condicionat, la remodelació del sostre de la sala per guanyar més alçada, l'adequació del magatzem i el lavabo posterior a l’escenari, les noves butaques i la construcció d’una sala de mòduls de control d’accessos, guarda-roba, bar i cabina de so i llum.

Vall ha afirmat que "amb aquesta reforma, les entitats del municipi en sortiran beneficiades ja que disposaran d'un espai amb unes condicions d'equipament òptimes". Així mateix, ha assegurat que amb aquest nou equipament Gironella es posicionarà com un referent cultural a la comarca.

Les portes del local s'obriran aquest divendres, a les 6 de la tarda, amb un assaig – concert de l'aula associada de música de Gironella i l’Escola de Música de Puig-Reig.

Les activitats s'allargaran fins diumenge al vespre. En aquest sentit, el nou equipament obre les portes amb una programació cultural amb tres plats forts, l’obra de teatre "Rastres_Argelers" divendres 29 a dos quarts de 10 del vespre; l'espectacle teatral "Perduts", dissabte a les 10 de la nit, escrita i dirigida per Ramon Madaula; i el concert de Tomeu Penya, diumenge a les 6 de la tarda. Les entrades poden comprar-se en aquest enllaç. A més, dissabte i diumenge les entitats locals oferiran concerts i espectacles gratuïts oberts a tots els públics. 

Consulta el programa d'activitats del Local del Blat.
Arxivat a